Bothus swio Hensley, 1997
photo by Alvheim, O./Institute of Marine Research (IMR)

Family:  Bothidae (Lefteye flounders)
Max. size: 
Environment:  demersal; marine; depth range - 88 m
Distribution:  Western Indian Ocean: off northern Mozambique.
Diagnosis:   
Biology: 
IUCN Red List Status: Data deficient (DD); Date assessed: 15 November 2019 Ref. (124695)
Threat to humans:  harmless
Country info:   
 


Source and more info: www.fishbase.org. For personal, classroom, and other internal use only. Not for publication.


Page created by Jen, 05.08.02, php script by kbanasihan 06/09/2010 ,  last modified by sortiz, 10/02/17